• + 386 41 25 44 26
  • info@anova.si

  OSNOVNI PODATKI O PODJETJU

  Ime podjetja: ANOVA, računovodska hiša, d.o.o.

  Sedež podjetja: Majer 9, 8340 Črnomelj, Slovenija

  Bančni račun: SI56 6100 0001 1842 204 (odprt pri Delavski hranilnici)

  ID št. za DDV: SI18861083

  Matična številka: 6922040000

  • +386 41 25 44 26
  • info@anova.si
  • www.anova.si

  KONTAKTIRAJTE NAS!

  captcha

  O NAS

  Mojca Müller, direktorica

  Mojca Müller je z dnem 22.4.2013 pridobila naziv Preizkušena davčnica in spada med aktivne člane sekcije Preizkušenih davčnikov pri Slovenskem inštitutu za revizijo. Svoje znanje redno dopolnjuje na raznih predavanjih in konferencah. Je avtorica številnih člankov s področja davkov in računovodstva. Kot avtorica člankov sodeluje z Zvezo računovodih, finančnikov in revizorjev Slovenije, Inštitutom za računovodstvo, ter spletnim portalom za računovodstvo FinD-INFO.

  Mojca Müller je leta 2008 zaključila študij na Ekonomski fakulteti v Ljubljani – smer računovodstvo & revizija.

  Svojo poklicno pot je nadaljevala kot notranja revizorka v podejtju Lek d.d. (Sandoz). Kasneje je bila štiri leta zaposlena kot vodja računovodstva v mednarodnem podjetju, ki se ukvarja s prodajo goriv in biodizla, ker je nabrala veliko praktičnih izkušenj na področju DDV in tristranskih poslov.

  Postopoma se je usmerila v razvoj svojega lastnega podjetja, ki se ukvarja z računovodstvom in davčnim svetovanjem. V letu 2015 je ustanovila podjetje ANOVA, računovodska hiša, d.o.o., kjer opravlja funkcije direktorice in strokovnega vodje za davčno svetovanje na področju DDV.

  • mojca.muller@anova.si
  • toni.sikonja@anova.si

  Toni Šikonja, skrbnik ključnih strank

  Toni Šikonja je zaposlen v podjetju Anova d.o.o. kot skrbnik ključnih strank. Kot diplomant Ekonomske fakultete v Ljubljani že več let opravlja dela na področju davkov in računovodstva.

  V podjetju pomaga skrbeti za lažjo komunikacijo s strankami ter jim pri tem strokovno svetovati.

  Je strokovnjak na področju pridobivanja DDV številk v državah Evropske unije. Strankam pomaga pri začetnem postopku pridobitve DDV številke v EU ter omogoča nemoteno poročanje strank za namene DDV v tujini. Aktivno sodeluje s tujimi zunanjimi izvajalci ter državnimi davčnimi uradi.

  V letu 2015 sta skupaj z Mojco Müller ustanovila podjetje ANOVA, računovodska hiša, d.o.o.